Grote Loterij Witteveense Boys’87

Aan:    Alle leden van de Witteveense Boys’87

Van:    Het bestuur

d.d.:    6 april 2019

Onderwerp:    Grote Loterij 2019

Zoals ieder jaar organiseert de Witteveense Boys’87 ook in 2019 weer een Grote Loterij met fantastische prijzen. Dit wordt gedaan om de kas op orde en de contributie betaalbaarte houden. Om dit voor elkaar te krijgen moeten de leden wel mee werken aan het slagen van de Grote Loterij. Daar krijgen alle leden van de Witteveense Boys’87 minimaal één boekje met 10 loten om te verkopen. De loten kosten 2€ per stuk en we zijn van plan om er 1.500 te gaan verkopen. De trekking is tijdens het familie voetbal&volleybal toernooi op 14 juli 2019 op De Roskamp.

Er zijn geweldige prijzen te winnen:

1steprijs:         Boodschappencheque t.w.v. 500 € bij Jumbo Vinke in Westerbork

2deprijs:          Groot Kippenhok met inhoud van Welkoop Westerbork t.w.v. 250 €

3deprijs:          Hypermoderne tablet van De Plakletter t.w.v. 200 €

Verkoop een lot aan je moeder, Opa, buurvrouw, de meester op school, collega of aan je vriend of vriendin, vul de gegevens in en geeft de gelukkige het lot. Wie weet is hij of zij straks een van de gelukkige winnaars!

Als je alle loten verkocht hebt, geef je de 10 strookjes met de gegevens van de koper en de bijbehorende 20€ aan degene van wie je het boekje loten gekregen hebt of aan Roel Seele/Teun Hooijer/Kim Zinger/Dennis Schneider. Alle boekjes worden op naam uitgegeven en worden administratief bijgehouden.

We willen de boekjes en het geld graag uiterlijk op 17 mei 2019binnen hebben.

Succes met de verkoop!

 

Roel Seele

Voorzitter Witteveense Boys’87

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *